Despre noi

SERVICII COMPLETE PRE ȘI POST VÂNZARE

  1. Finantare
  2. Test drive
  3. Buy back
  4. Trade in
  5. Garantie

CENTRU AUTO RULATE

Prin Auto Italia Vest va punem la dispozitie cea mai generoasa platforma second-hand.

Importator în România al mărcilor Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional, Abarth și Maserati

Auto Italia este importator în România al brandurilor italiene din anul 1993, iar în acest moment portofoliul de mărci comercializate este format din Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional, Abarth și Maserati. Clienții Auto Italia pot alege servicii de finanțare personalizate de la toate companiile importante de pe piața de leasing financiar și operațional, dar și de unele dintre cele mai lungi termene de garanție din industrie.

Rețea națională cu peste 40 de showroom-uri

Auto Italia are una dintre cele mai extinse rețele din punct de vedere numeric, cu peste 40 de showroom-uri la nivel național.
Prin cele patru showroom-uri proprii în București și peste 30 de reprezentanțe integrate la nivel național, Auto Italia oferă premisele unor servicii complete pre și post vânzare, de un înalt nivel de profesionalism, calitate şi operativitate.

Centru specializat în mașini rulate – Auto Italia Vest

Din anul 2017, service-ul și showroom-ul Auto Italia Bujoreni București au o nouă casă, la doar 10 minute distanță de vechea locație. Auto Italia Vest este cel mai nou complex auto cu servicii integrate construit de importator în București pentru a oferi servicii la cele mai moderne standarde. Totodată, Auto Italia Vest este cel mai reprezentantiv parc de auto rulate din rețea, grație unei platforme auto second-hand generoasă.

AUTOITALIA © 2022
Localizeaza dealer
Solicita oferta